Hier wordt ValleiStroom opgewekt!


 

Dak van gebouw Collage Bennekom met 275 zonnepanelen
klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

De zonnecentrale CollageZon op multifunctioneel centrum Collage in Bennekom wekt ValleiStroom op sinds eind januari 2018. Op een zonnige vrijdag, 23 februari 2018 heeft wethouder Leon Meijer met de leerlingen van de school in gebouw Collage de opening verzorgd.
Op het dak, beschikbaar gesteld door de gemeente Ede, liggen 275 zonnepanelen die samen voldoende stroom opwekken voor ongeveer 25 huishoudens met een gemiddeld verbruik. Ongeveer 55 deelnemers uit de omgeving hebben deze centrale mogelijk gemaakt. 

Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

 

Zonnecentrale sporthal 't Riet 71.000 kWh/jaar.
Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

De zonnecentrale RietZon op sporthal 't Riet in de de Rietkampen in Ede wekt ValleiStroom op sinds 18 mei 2017. Op het dak liggen 272 zonnepanelen. De gemeente Ede heeft ook dit dak gratis beschikbaar gesteld. Vijftig deeelnemers uit de omgeving hebben deze zonnecentrale mogelijk gemaakt.

Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

 

 

 

Energiekazerne Ede 100.000 kWh/jaar 
Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

De Energiekazerne in Ede werd feestelijk geopend op 31 maart 2016. Op het dak van de brandweerkazerne liggen 454 zonnepanelen. Ruim 50 deelnemers uit de omgeving hebben deze zonnecentrale mogelijk gemaakt.

Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

 

 

 

 

 

 

ZECK Tennishal Keltenwoud Bennekom 165.000 kWh/jaar
Klik op de foto om de actuele productie te bekijken

Ruim 700 panelen op het zuidelijke dak van de tennishal in Bennekom. Samen met de Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud heeft ValleiEnergie het initiatief genomen om hier groene stroom op te wekken. De installatie is in november 2015 in gebruik genomen door de cooperatie ZECK en levert stroom voor ongeveer 60 huishoudens.

Klik op de foto om de actuele productie te bekijken.

 

 

 

 

 

Het Plushuis Ede van Nicolaas van Everdingen, levert meer stroom op dan de bewoners gebruiken. In totaal 10.000 kWh/jaar

 

 

 

Zonnecentrale De Lynx, Wageningen 7000 kWh/jaar
 

 

Energie leveren?


Wek je zelf meer duurzame energie op dan je verbruikt? Neem dan contact met ons op voor een aanbod. Dat kan via mail: service@ValleiEnergie.nl of telefonisch: 0318 843 787

 

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen?

ValleiEnergie op Twitter

Klanten vertellen...

Het is een mooi idee dat ValleiEnergie wil werken aan een zelfvoorzienende Vallei. Dat steunen we graag. Ook in ons eigen kantoor: we werken toe naar een energieneutraal kantoor. Daarvoor hebben we in de laatste jaren geïnvesteerd in isolatie, dat blijven we nog een paar jaar doen en dan stappen we over op een nieuw systeem voor  verwarming. 

De PV-installatie op het dak van het kantoor van De Lynx produceert jaarlijks 7000 – 7500 kwh. Netto leveren we per jaar aan ValleiEnergie 2000 – 2500 kwh. 

Rob Janmaat
Naar alle klanten vertellen... »