Voorinschrijving zonneveld Quadenoord Renkum

Clubkas vullen met ValleiEnergie


Sportclubs en verenigingen spelen een grote rol in onze lokale gemeenschap. Ze bevorderen de saamhorigheid, het welzijn en de gezondheid. ValleiEnergie heeft een maatschappelijke doelstelling en wil de financiële voordelen van lokale opwekking van duurzame energie ook ten goede laten komen aan onze lokale gemeenschap.

Daarom biedt ValleiEnergie clubs in onze regio aan deel te nemen aan de actie "De clubkas vullen met ValleiEnergie".

De actie biedt wederzijds voordeel: je club krijgt jaarlijks een vergoeding voor elke klant die aangeeft lid te zijn van deze club en ValleiEnergie krijgt nieuwe klanten. Daarmee leveren beide partijen een bijdrage aan een duurzame toekomst.

Ben je betrokken bij een club of vereniging in onze regio? En kan de clubkas wel een extraatje gebruiken? Doe dan mee aan onze actie en attendeer de leden op de mogelijkheid om energieklant te worden bij ValleiEnergie. De club ontvangt €20,- per nieuwe klant die aangeeft dat hij/zij via de club energieklant is geworden. En de nieuwe klant geniet van lokaal opgewekte groene energie.

Met en dankzij onze leden en energieklanten, hebben we al mooie zonne-installaties kunnen aanleggen op zonnige daken in de buurt. Om nog meer te kunnen doen, willen we groeien. Daarom hopen we dat verenigingen hun leden willen attenderen op ValleiEnergie.

Meer weten over deze actie en de voorwaarden? Stuur een mail naar info@ValleiEnergie.nl en geef aan dat je meer wilt weten over: 'De clubkas vullen met ValleiEnergie.'

 

Zoeken

Nieuwsbrief ontvangen?

Klanten vertellen...

Met een dak op het noorden hebben zonnepanelen op mijn eigen huis geen nut. Het dak van mijn overbuurman ligt prima maar het was verzekeringstechnisch te ingewikkeld om mijn panelen op zijn dak te leggen. Daarom was ik blij met het mooie aanbod van ValleiEnergie om zonder sores voor een goede prijs mee te doen met een collectieve zonnecentrale. We hebben 12 panelen op de brandweerkazerne liggen maar nu we elektrisch gaan koken, is er ruimte om nog enkele panelen te leggen. Fijn dat er net een nieuw collectief project is!

Peter Roessingh
Naar alle klanten vertellen... »